NF Metodeseminar

NF Metodeseminar klatring er for  klatreinstruktør 1 som ønsker å komme opp på nivå 2, og de som ønsker å bli bedre på redning på fjell.

Mål for seminaret: Seminaret skal gi anledning til øving med og diskusjon om metoder, og gjennom dette gi deltakerne bredt innblikk i fortrinn og ulemper ved ulike metoder i gitte situasjoner. Seminaret skal gi deltakerne en gjensidig, faglig oppdatering og bidra til at et enhetlig metodesett praktiseres likt på alle instruktørkurs etter Nasjonal standard. Seminaret skal også være et forum for å utveksle erfaringer med andre instruktører.

Temaer for seminaret:

  • metodesett for fjellklatring
  • videregående kameratredning og fjellredning
  • organisere og lede kurs på klatrefjell
  • spesielle hensyn ved ulykker
  • gi en innføring i den alpine fjellredningstjenesten
  • forum hvor instruktører får faglig oppdatering og vedlikeholder sin kompetanse gjennom å utveksle erfaringer med andre instruktører og miljøer   

Varighet:   2,5 dager. (fredag ettermiddag, lørdag og søndag)

Sted:        Oslo.

Pris:         4800 kr per deltager

Dato for metodeseminar

27.09 – 29.09.2024 Oslo.

For grupper på fem personer eller flere, kan vi arrangere metodeseminar på andre datoer. 

Klatrekompaniets Fjellsportkurs var både lærerikt, opplevelsesrikt, og morsomt. Opplegget var gjennomtenkt, med gode muligheter for individuelt fokus og tilpassing.

Les flere utalelser

Klatrekompaniet

Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF).

Mer informasjon om NF Metodeseminar kommer…

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.